Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano

Tvrtka RR Solutions dio je međunarodne grupacije specijalizirane za uvoz i distribuciju renomiranih svjetskih kozmetičkih brandova, hotelske kupaonske kozmetike, te namještaja i opreme za wellnesse i kozmetičke salone.

 U 17 godina djelovanja na tržištima Hrvatske, Slovenije i Austrije pomogli smo brojnim kozmetičkim salonima, wellnessima i hotelima u jednostavnijem, učinkovitijem i profitabilnijem poslovanju.

KVALITETA I USLUGA

RR Solutions više je od dobavljača. Zbog našeg jedinstvenog koncepta rada i fleksibilnosti u poslovanju pomažemo našim partnerima u razvoju poslovanja. Svjesni smo da jedino zajedno možemo kvalitetno rasti.   

 

 PROFESIONALNA EDUKACIJA OSOBLJA

Jedno od temeljnih načela našeg poslovanja je visoko kvalitetna edukacija i trening za kozmetičare i terapeute. Nudimo svojim klijentima sveobuhvatan program edukacija.
Naši edukatori koordiniraju i izrađuju program edukacije u vašem salonu ili wellnessu po vašim zahtjevima i potrebama kako bi kozmetičari svladali jedinstven protokol svakog pojedinog tretmana i linije proizvoda. Tako će Vaši zaposlenici uvijek imati visok stupanj znanja i imat ćete tim stručnjaka koji će Vas prezentirati na najbolji mogući način.

Naša edukatorica će vam otkriti prednosti i filozofiju branda te vas provesti kroz sve korake tretmana za lice i tijelo, depilaciju ili manikuru. Kako bi klijenti nastavili održavati kod kuće vrhunske rezultate postignute u salonu, predstavit ćemo vam prednosti i specifičnosti svake maloprodajne linije te kako ih približiti klijentima.

Po završetku edukacije ćemo vam pripremiti skriptu s opisanim ključnim sastojcima i postupcima, dostupna videa te diplome o završenim edukacijama.

Klikom na logo pročitajte više o našim brandovima:

                                                                              

                                                Thalgo 

                                                                  

                                  


NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Online Trgovina   Web Trgovina