Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
MORGAN TAYLOR

MORGAN TAYLOR

18. 08. 2020.

Morgan Taylor je dio tvrtke Hand & Nail Harmony koju je 2009. osnovao Danny Haile. Najnoviji Haileov projekt je upravo Morgan Taylor, linija klasičnih lakova za nokte. Ovaj brand predstavlja novi standard u izradi lakova za nokte i pravi je »crème de la crème« na području lakova.

Jedinstvena paleta boja je kreirana kako bi uklonila sve prepreke u izražavanju bojama. U bogatoj ponudi su dostupne klasične i avangardne nijanse, konzervativne i »otkačene« boje. Inspirirali su ih sjaj bisera, različitog dragog i poludragog kamenja, sjaj zlata i srebra. Svi pigmenti su fino mljeveni i nude nove sjajne, kremaste te transparentne teksture kao nitko do sad.

Revolucija Morgan Taylor lakova se vidi u pažnji na detalje: u samoj formuli, kistiću, sastavu i dizajnu bočice.

Morgan Taylor lakovi se nanose jednakomjerno i dugotrajni su, s jedinstvenim profesionalnim završetkom što omogućava patentiran kistić za precizan i ujednačen nanos.

Kao lider u industriji lakova, u Hand & Nail Harmony posebnu pažnju obraćaju na formulu koja je bez štetnih sastojaka poput formaldehida, toulena i DBP-a.

Pozivamo vas da isprobate Morgan Taylor lakove.
Odaberite boje i postanite dio našeg svijeta. Očekujte vrhunsko iskustvo od početka do kraja.

 

Zainteresirani ste za rad s brandom Morgan Taylor i želite više informacija? Pošaljite nam svoje podatke i poslat ćemo Vam info paket.

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Internet Shop   Otvaranje Internet Trgovine