Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
GELISH

GELISH

18. 08. 2020.

GELISH® - POTPUNOST– OD SAMOG POČETKA 

Tvrtku Hand & Nail Harmony  je 2009. osnovao Danny Haile.
Zbog svog dugogodišnjeg iskustva u svijetu manikure, došao je na ideju kombiniranja gel tehnologije i bočica i tako je nastala inovacija Gelish®, prvi trajni lak na tržištu koji je u bočici i nanosi se jednostavno, kistićem.

Činjenica je da je inovativni Gelish® sistem još uvijek najbolji na tržištu, unatoč konkurenciji. Priča o povjerenju nail stručnjaka koji su odabrali Gelish®  je i dalje aktualna. Moto tvrtke Hand & Nail Harmony glasi: 

»Vaš uspjeh je mjerilo naše uspješnosti. Stručnjacima za njegu noktiju želimo omogućiti najbolje proizvode, a svoje znanje širimo stalnim edukacijama kako bi naši kupci bili zadovoljni.«

Sve je počelo kombinacijom moći tradicionalnog gela i jednostavnosti nanašanja kistićem. REVOLUCIJA je pokrenuta brzim sušenjem pod lampom. Gelish® je pokrenuo revoluciju u salonima koja još traje.

Gelish® Polygel

Hand & Nail Harmony je išao korak dalje i ponudio tržištu novu, Gelish® Polygel tehniku. Novi patent Gelish® PolyGel koja objedinjuje pozitivne strane akrilne i gel tehnike, a čiji rezultat su snažni i fleksibilni nokti prirodnog izgleda. Tokom rada Gelish® PolyGel tehnikom nisu prisutni neugodni mirisi. Gelish® PolyGel je tehnika na koju se možete osloniti.

Gelish® DIP

Najnovija inovacija je Gelish® DIP tehnika. U usporedbi s dip sistemima iz prošlosti, nova formula nam nudi fino mljevene pigmente za ljepšu, čišću i izraženiju boju. Omogućava lakše i brže nanošenje od tradicionalnog akrila.

Hand & Nail Harmony nudi profesionalna pomagala za manikuru. Opskrbljuje salone sa svim potrebnim pomagalima da postanu još uspješniji uz pomoć najnovijih i najkvalitetnijih proizvoda za nokte.

Gelish® svojim inovativnim proizvodima i iznimno visokim standardima stvara superiornost u industriji noktiju. Razumijevanje potreba kozmetičkih salona omogućava stvaranje iznimnih Gelish® proizvoda jer je kvaliteta na prvom mjestu. Uz pomoć Gelish® proizvoda dajemo salonima mogućnost rasta i razvoja s nama.

 

Zainteresirani ste za rad s brandom Gelish®  i želite više informacija? Pošaljite nam svoje podatke i poslat ćemo Vam info paket.

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Web Trgovina   Otvorite Internet Trgovinu