Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
DEPILEVE

DEPILEVE

16. 08. 2020.

Depilève je vodeći i najčešće korišteni svjetski profesionalni brand proizvoda za depilaciju. Poznat je kao pionir najnaprednijih tehnika depiliranja. Postrojenje za proizvodnju voskova ima certifikate ISO 9001 i 22716 te tako udovoljava proizvodnju s najvišim standardima kvalitete u skladu s  EU propisima.

Tim za istraživanje i razvoj stalno razvija nove formule za poboljšanje tehnika depiliranja. Cerazyme Rejuvenation je najnovija patentirana inovacija koja sadrži bioaktivne sastojke koji pomlađuju i obnavljaju te bez boli odstranjuju dlačice. To je prvi koncept koji ujedinjuje depilaciju i njegu kože.

 Depilève se vodi filozofijom da profesionalni sistemi za depiliranje trebaju sadržavati samo najbolje kozmetičke proizvode koje nudi uz proizvode za depilaciju, za najbolju njegu prije i nakon uklanjanja dlačica.

3G voskovi u filmu sadrže sastojke koji vosak čine konzistentnim i učinkovitim tijekom postupka uklanjanja dlačica. Iz tog razloga ih je dovoljno nanijeti u sloju koji je jednak 2/3 sloja običnog voska. Vosak je izuzetno učinkovit i snažan u odstranjivanju dlačica, a prikladan je i za kraće dlačice.

Depilève je poznati brand koje klijenti sve više traže. Oni znaju da im voskovi, kozmetika i Depilève metode mogu pružiti tretmane bez boli, neovisno o vrsti dlačica.

Jedna od najvažnijih kvaliteta branda Depilève je širok odabir tehnika i proizvoda za tretmane. U salonu će odabrati tehniku i vosak koji je najprimjereniji vašem tipu kože i dlačica.

 Zainteresirani ste za rad s brandom Depilève i želite više informacija? Pošaljite nam svoje podatke i poslat ćemo Vam info paket.

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Internet Trgovina   Online Trgovina