Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
SOTHYS

SOTHYS

18. 08. 2020.

ZAKORAČITE U SVIJET SOTHYS KOZMETIKE

SOTHYS je francuska obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom gdje ih već više od 70 godina vodi ista strast, stručnost i predanost prema istraživanjima i inovacijama. Prvi su u svijetu predstavili koncentrirani serum u ampulama još davne 1946. godine.

Izuzetan je i prestižan kozmetički brand koji želi probuditi sva naša osjetila, a dostupan je ekskluzivno u kozmetičkim salonima i spa centrima diljem svijeta. 

SOTHYS je uvijek ulagao u razvoj jedinstvenih tretmana koji kombiniraju senzornost, učinkovitost i osobni pristup. Svaki SOTHYS tretman je jedinstveno iskustvo koje hrani dušu i tijelo.  

Priroda je za SOTHYS oduvijek izvor inspiracije. U srcu francuske regije Correze se nalazi organski botanički vrt Jardins SothysTM  koji predstavlja prirodni laboratorij namijenjen istraživanju biljnog svijeta i njegovih prestižnih aktivnih sastojaka.

Kombinacija profesionalnih intenzivnih tretmana i široki asortiman proizvoda za njegu kod kuće će ponuditi rješenje za svaki tip kože.

Sothys u svom asortimanu ima različite linije među kojima se može naći rješenje za svaki tip kože:

- Više LINIJA ZA NJEGU LICA kao ciljana rješenja za sve probleme s kožom
- LINIJA COSMECEUTIQUE koja predstavlja alternativu dermo-estetskim tehnikama i aparatima
-PRESTIŽNA LINIJA Secrets de SOTHYSTM, koja kombinira iznimne formule i znanstvena istraživanja 
-LINIJA ZA TIJELO koju karakteriziraju izuzetni mirisi nudi opuštanje i pomaže na putu do lijepo oblikovanog tijela
-LINIJA ZA ZAŠTITU KOŽE OD SUNCA koja omogućava zadržavanje mladenačkog izgleda
-MAKE-UP LINIJA
-LINIJA ZA MUŠKARCE

Vi ste jedinstveni. Takva je i vaša koža. Kako bi i dalje ostala u dobroj formi, potrebna joj je redovita i personalizirana njega.

Ne propustite ugodno iskustvo koje SOTHYS nudi svojim intenzivnim tretmanima koji su prilagođeni različitim tipovima kože. S ekskluzivnim formulama i sofisticiranim tretmanima koji se izvode ručno, rezultati su odmah vidljivi.

SOTHYS je razvio jedinstvenu masažnu tehniku Digi-Esthétique® koja se izvodi ručno i koja uobičajenu salonsku njegu pretvara u nezaboravno iskustvo i senzorni užitak.  

SOTHYS tretmani započinju stručnom dijagnozom koju prije tretmana postavlja kozmetičar i na temelju koje nudi cjelovit program prilagođen vašem tipu kože.

INTENZIVNI TRETMANI
Svaki jedinstveni tretman opušta i pruža senzorno iskustvo nježnim mirisima koji će osigurati savršen bijeg u svijet opuštanja.

SEZONSKI TRETMANI
U Sothysu su stvorili poseban koncept njege koji u skladu s godišnjim dobima koži vraćaju sjaj, poboljšavaju tonus i hrane ju. Dva puta godišnje su dostupna limitirana izdanja sezonskih njega: proljeće/ljeto i jesen/zima.

 

Zainteresirani ste za rad s brandom SOTHYS i želite više informacija? Pošaljite nam svoje podatke i poslat ćemo Vam info paket.

 

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Internet Prodaja   Otvorite Web trgovinu