Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
THALGO

THALGO

16. 08. 2020.

Više od 50 godina francuski brand  Thalgo, začetnik kozmetike bazirane na sastojcima iz mora, broj 1 u profesionalnom području, nalazi iznimne potencijale iz mora i razvija profesionalne tretmane, proizvode i dodatke prehrani koji su posvećeni ljepoti i opuštanju tijela.

​Oceani su bogati aktivnim morskim sastojcima s izuzetnom kozmetičkom moći i u njima je Thalgo otkrio, do danas, više od 50 aktivnih molekula.

Predivne teksture, miris i pakiranje proizvoda čine Thalgo posebnim u kozmetičkom svijetu.

Thalgo laboratoriji su pioniri morskih znanstvenih istraživanja, a prati ih jedinstveno stručno znanje o učinkovitosti aktivnih sastojaka iz mora.

Zbog iskustva i znanja o djelovanju algi i usredotočenosti na prirodne sastojke, Thalgo nudi proizvode za njegu lica i tijela koji su izuzetno učinkoviti, potpuno sigurni i vrlo nježni za kožu.

Thalgo u ponudi ima tretmane za njegu lica i tijela u kojima su čisti i prirodni aktivni sastojci iz morskih i biljnih izvora, namijenjeni svim tipovima kože

Zadovoljstvo kozmetičarki i korisnica Thalgo proizvoda govore o izuzetnoj učinkovitosti morskih proizvoda za ljepotu vaše kože. Za svaku kožu je razvijena posebna linija koja daje vidljive rezultate.

Thalgo nudi proizvode za čišćenje za svaki tip kože;  hidratantnu liniju, liniju za blistavost, mješovitu i masnu te za osjetljivu kožu. Osim toga, u ponudi su i anti-age proizvodi za različite životne dobi i stanja kože.

Različite linije proizvoda omogućuju vam da odaberete proizvod koji najbolje odgovara vašem tipu kože nakon konzultacija s kozmetičkim osobljem. Tako ćete dobiti vrhunske rezultate na koži.

 Tretmani bogati morskim sastojcima obnavljaju i uravnotežuju funkcije vašeg tijela te mu pružaju zdravlje i osjećaj ugode. 

Thalgo nudi tretmane za lice za sve vrste problema s kožom. Svi tretmani započinju Discovery of the Sea masažom dobrodošlice koja će vas odvesti u morski svijet i omogućiti vam uživanje u morskoj atmosferi. Za postizanje najboljih rezultata preporučujemo njegu od 6 tretmana lica u kombinaciji s proizvodima za kućnu njegu koji pojačavaju učinkovitost tretmana.

​Thalgo jedinstveni tretmani za tijelo su namijenjeni oblikovanju, opuštanju i učvršćivanju tijela.

Za maksimalne rezultate preporučujemo njegu sa 6-12 tretmana. Svi tretmani počinju s masažom dobrodošlice Discovery of the sea koja opušta tijelo i smanjuje napetost. Thalgo je stručnjak za terapije s morskim sastojcima, zato zna iskoristiti sve što more nudi:
​Oligoelemente, bjelančevine, aminokiseline i vitamine.
Penetracijom tih sastojaka, vaša koža dobiva ključne sastojke za sintezu kolagena i elastinskih vlakana.

Nakon Thalgo tretmana se primjećuje razlika u čvrstoći kože, koža je blistava, mekana i dubinski nahranjena. Klijenti će lako primijetiti smanjenje bora i bolju, čvršću strukturu kože.

I sami možete isprobati Thalgo tretmane u brojnim kozmetičkim salonima u Hrvatskoj gdje će vas s veseljem savjetovati o daljnjoj njezi kože.

Zainteresirani ste za rad s brandom Thalgo i želite više informacija? Pošaljite nam svoje podatke i poslat ćemo Vam info paket.

 

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Internet Trgovina   Otvorite Web trgovinu