Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
DECLEOR

DECLEOR

16. 08. 2020.

DECLÉOR, francuski kozmetički brand vodeći je na području aromaterapije već više od 40 godina.  Tko ne bi vjerovao stručnjacima koji imaju najdulju tradiciju u stvaranju formula s eteričnim uljima u kozmetičkoj industriji?

Budući da razumijemo potrebe žena, naša filozofija predstavlja holistički pristup ljepoti jer je sve povezano i isprepleteno za dugoročnu učinkovitost, udobnost i dobar osjećaj u vlastitoj koži. Danas dobro se osjećati znači dobro izgledati.

PRIRODNO JE NAJBOLJI ODGOVOR
NA IZAZOVE URBANOG ŽIVOTA

DECLÉOR svojom preciznošću nudi individualizirani odgovor za svaku specifičnu potrebu kože. Koristi snagu aroma i fito terapije za pomlađivanje kože te uravnoteženje uma, tijela i duše. U centru naše pozornosti su proizvodi i kozmetički protokoli u salonima koji koži pružaju vitalnu moć iz prirode.

Upotreba aktivnih sastojaka u kozmetici je uobičajena, no prava umjetnost je omogućiti aktivnim sastojcima da prodiru u pravi sloj kože s ciljem da je koža svaki dan sve ljepša i da zablista mladenačkim sjajem.

U pažljivo odabranom asortimanu naći ćete proizvode za njegu svakog tipa i stanja kože. Oni rješavaju problem u srži i pružaju esencijalne hranjive tvari za jačanje zaštitnog sloja kože te iz dana u dan vode brigu o ljepoti kože, tijela i duše.

AROMESSENCE SERUMI U SRCU SVAKE DECLÉOR LINIJE

U srcu svake linije je serum koji učinkovito rješava određene probleme s kožom i zajedno s kremom pruža vidljive i trajne rezultate.

Znate li da se u samo jednoj kapljici najčišćeg, najučinkovitijeg i visokokvalitetnog seruma nalazi barem 150 aktivnih molekula? Samo 3 kapljice seruma dnevno su dovoljne da zaštitite svoju kožu od onečišćenja, pružite joj vlagu i pobrinete se da je zategnuta i blistava

Želimo s vama dijeliti protokole i rituale koji se temelje na vitalnoj energiji, koji vidljivo poboljšavaju blistavost kože i nude iznimno senzorno iskustvo. Zato nam vjeruju najbolji beauty profesionalci. Njihove ruke bude sva osjetila i njeguju kožu ekskluzivnim masažnim tehnikama

ENERGIJA I OPUŠTANJE U KOZMETIČKOM SALONU

Vodimo vas osjetilnom stazom uvodnim aromatičnim ritualom koji olakšava opuštanje i budi sva osjetila. Masaža leđa, koja je dio njege lica poboljšava osjećaj ugode. Slijede aromapresura i aromadrenaža, tehnike po uzoru na kinesku medicinu i aromapilates koji je prava vježba za lice. Za završetak rituala, po uzoru na tajlandske masaže će vas pozvati da s novom energijom stanete pred ogledalo i pogledate spektakularne rezultate.

Ako jedva čekate da se prepustite rukama DECLÉOR stručnjaka, pozivamo vas da nas kontaktirate. S veseljem ćemo vam pomoći da nađete kozmetički salon u vašoj blizini.

Zainteresirani ste za rad s brandom DECLÉOR i želite više informacija? Pošaljite nam svoje podatke i poslat ćemo Vam info paket.

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Internet Prodaja   Web Trgovina