Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
REN Clean Skincare

REN Clean Skincare

16. 08. 2020.

REN CLEAN SKINCARE 
ČISTA KOŽA. ČIST PLANET

REN priča je počela 2000. godine u Londonu s trudnicom koja je imala osjetljivu kožu i koja je gledala etikete na svojim dotadašnjim proizvodima za njegu: formule nisu bile dovoljno sigurne za nju i njenu bebu. Iz tog razloga je odlučila isprobati organske brandove, ali rezultati nisu bili u skladu s njenim očekivanjima. Iz tog razloga su njen muž i njegov suradnik osnovali čisti brand koji odbija kompromise. 2000. je rođen REN.

REN stavlja potrebe i zdravlje kože na prvo mjesto. Kombinira visoko učinkovite sastojke koji poštuju ravnotežu kože i dizajnira pakiranja od recikliranih materijala koji se mogu ponovno reciklirati kako bi pomogao u zaštiti našeg planeta.

REN je donio “zero waste pledge” do 2021., obvezao se  da će proizvoditi pakiranja od recikliranih materijala koji se mogu ponovno reciklirati, kompostirati ili ponovno upotrijebiti.

REN moto je: Čista koža. Čist planet.

Formule REN proizvoda su dobivene inovativnim tehnologijama i sadrže sastojke mineralnog i biljnog porijekla. To znači da možete stvoriti čistu rutinu njege kože koja će biti baš po vašoj mjeri, neovisno o tome imate li osjetljivu kožu, kožu sklonu nepravilnostima, mješovitu ili suhu kožu.

Uz to, većina REN proizvoda je veganska. Neovisno trebate li prirodnu hidratantnu kremu, serum, BB kremu, kremu za područje oko očiju, piling, noćnu kremu ili balzam za usne, REN u svom asortimanu ima sve što je potrebno za prirodno zdravu, sretnu kožu.

Svi  REN proizvodi imaju “žig” na pakiranju koje naglašava da REN ne sadrži sintetičke mirise, mineralna ulja, petrolate, sulfatne deterdžente, sintetičke boje, sastojke životinjskog porijekla i parabene.

Osim toga, REN proizvodi uopće ne sadrže sastojke koji potencijalno mogu iritirati kožu uključujući: PEG, PPG, ureu, D.E.A., T.E.A., PABA i ostale sintetičke filtere za sunce, alifatske alkohole/ugljikovodike, ftalate, fumarate, amine, alkanolamine, sintetičke AHA/BHA, poliakrilamide, matakrilate, elastomer, poloksamer, stiren, vinil polyquaternium, sintetičke kelate, najlon, nitrile, nitrate, nitrosamine, bromate, fluor, aluminij i glinicu.

Zainteresirani ste za rad s brandom REN Clean Skincare i želite više informacija? Pošaljite nam svoje podatke i poslat ćemo Vam info paket.

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Online Trgovina   Prodaja Internet Trgovine