Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
PRIORI

PRIORI

MI PREPOZNAJEMO VAŠU INDIVIDUALNOST

Svi se među sobom razlikujemo, a tako i naša koža na staničnoj razini. Zato je nova generacija PRIORI proizvoda formulirana tako da prepoznaje vašu individualnost. PRIORI proizvodi pružaju vašoj koži točno ono što joj treba, baš onda kad joj treba.

Svatko od nas ima različit kemijski sastav kože i to je razlog zašto proizvodi koji su namijenjeni »svim tipovima kože« neće zadovoljiti vaše jedinstvene potrebe. Znanost koja stoji iza PRIORI proizvoda osigurava njihovo djelovanje uzimajući u obzir vašu okolinu, prehranu i genetiku. Naši proizvodi dešifriraju vaše potrebe i djeluju u skladu s njima. Vaša koža će reagirati kao nikada do sad.

 

DEŠIFRIRALI SMO KOŽU

Prilagodljiva njega PRIORI zna da je vaša koža zamršen komunikacijski sustav. S laganim nijansama koje vas čine vama.

 Svi PRIORI proizvodi su formulirani kako bi “pročitali” vašu kožu, dekodirajući njenu potrebu za nadopunom, hidratacijom, zaštitom i obnovom.

Pomoću značajnih dostignuća u biotehnologiji, formule djeluju tako da prioritiziraju djelovanje i sustav isporuke kojima je rezultat vaša idealna koža.

PRIORI FORMULE

Linije proizvoda Core, Superceutical i Natural sadrže napredne komplekse koji pružaju sve što vam je potrebno za prilagođenu njegu kože koja je jedinstvena, kao i vi sami.

ADAPTIVE CORE FORMULA

Cjelokupna njega kože s rezultatima u realnom vremenu

'Pametni' proizvodi koji štite kožu na staničnoj razini i pružaju vam samopouzdanje, znajući da će se vaša koža osjećati dobro i izgledati dobro tijekom cijelog dana.

ADAPTIVE SUPERCEUTICAL FORMULA

Ciljana rješenja za vašu idealnu kožu

Linija proizvoda za sve koji imaju posebne zahtjeve u njezi kože. Sastoji se od naprednih proizvoda koji ciljano popravljaju kožu u realnom vremenu.

ADAPTIVE NATURAL FORMULA

Stvoreno od najboljeg što priroda pruža

Linija mineralnih pudera koji štite i njeguju vašu kožu 100% prirodnom formulom.

 OTKRIJTE ZNANOST IZA NAŠEG BRANDA

PRIORI koristi sastojke koji oponašaju ključne dijelove vaše kože omogućujući vašoj koži da savršeno funkcionira. Upotrijebljeni su aktivni kozmetološki sastojci za njegu kože koji pomažu obnoviti, normalizirati i poboljšati stanje kože. Aktivni sastojci nam pomažu postići pametne rezultate u njezi kože i namijenjeni su muškarcima i ženama svih starosnih skupina.

PRILAGODLJIVE NJEGE

PRIORI tretmani su prilagođeni svim problemima, stanjima i potrebama kože. Njege su individualizirane jer nijedna koža nije poput neke druge. Nakon temeljite analize vaše kože, PRIORI stručnjak će odabrati njegu lica prilagođenu vašim potrebama i željama. Sve što si trebate omogućiti je naći vrijeme za sebe.

 

Zainteresirani ste za rad s brandom PRIORI i želite više informacija? Pošaljite nam svoje podatke i poslat ćemo Vam info paket.

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Primajte redovito nove informacije o ponudi, promocijama i proizvodima

VSC Pro+ Internet Prodaja   Izrada Web trgovina