Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
KADALYS - prvi organski i održivi brand s aktivnim sastojcima iz banana

KADALYS - prvi organski i održivi brand s aktivnim sastojcima iz banana

23. 06. 2021.

Godišnje se u svijetu odbaci više od 22 milijuna tona banana, a samo na Martiniku odbaci se preko 40 000 tona banana. Možete li zamisliti da otpad od hrane koji više nitko ne želi možete pretvoriti u nešto korisno? Primjerice, u vrhunske proizvode za njegu kože?
Upravo je to bila vizija Shirley, koja je rođena u Džibutiju od majke s Martiniquea i oca Francuza, a odrasla je u istočnoj Africi i na Karibima. Njezini su roditelji bili aktivisti i usadili su joj snažan osjećaj za okoliš i socijalna pitanja.

Robna marka Kadalys stvorena je 2012. godine i prisutna je na 4 kontinenta širom svijeta te odražava dobro definiranu Shirleyinu viziju stvaranja ekološki i socijalno osviještene luksuzne tvrtke za uljepšavanje temeljenu na tri stupa: kružnoj ekonomiji, zelenoj kemiji i inkluzivnom kapitalizmu temeljene na bananama i njenim korijenima na Francuskim Antilima te široj zajednici.

KADALYS JE PRVI EKOLOŠKI ODRŽIV BRAND KOJI KORISTI AGRO-OTPATKE TE PRERAĐUJE BANANE U AKTIVNE SASTOJKE I TAKO VRAĆA I LOKALNOJ ZAJEDNICI.

100% prirodni uljni ekstrakti banane, dobiveni patentiranim zelenim postupkom ekstrakcije, koji temelji na načelima eko-ekstrakcije. 

•    Bioekstrakt iz zelene banane poboljšava teksturu kože, čisti i uravnotežava. 

•    Bioekstrakt iz roza banane povećava blistavost, ujednačava ten i popunjava bore. Roza banana je 4,500 x aktivnija od arganovog ulja i jedna od od biljaka s najjačom antioksidativnom moći.

•    Bioekstrakt iz žute banane pruža lifting učinak, učvršćava kožu i djeluje protiv starenja.

Proizvodi imaju prirodnu, organsku recepturu (ECOCERT, COSMEBIO) i nisu citotoksični i foto-toksični i ne sadrže alergeni. Formulirano bez kemijskih zagađivača, aditiva, konzervansa, silikona, mineralnih ulja, fenoksietanola, parabena, ftalata, sulfata i GMO. 
Svi proizvodi su prikladni za vegane i nisu testirani na životinjama (ONE VOICE). 


Kadalys je osvojio više nagrada, između ostalog za najbolji organski proizvod 2020 i 2021 u Francuskoj (Bioalaune), najbolji proizvod za njegu kože (CosmetiqueMag).

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Internet Trgovina   Online Trgovina