Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
BEZBRIŽNO NA SUNCE

BEZBRIŽNO NA SUNCE

04. 08. 2020.

Zaboravite na kemijske zaštitne faktore ili prirodne proizvode koji ostavljaju vašu kožu bijelom ili ljepljivom. MÁDARA lansira prirodnu zaštitu od sunca koja ne ostavlja bijele tragove i ima svilenkasto glatke, luksuzne teksture.


Dok kemijski filteri prodiru u kožu i apsorbiraju sunčeve zrake, prirodni, mineralni filteri (titanium dioksid i cink dioksid) fizički odbijaju štetne UV zrake od tijela. Pošto studije pokazuju rizik od zdravstvenih problema vezan uz kemijske filtere (taloženje u tijelu, moguće iritacije, čak i hormonalne promjene), mineralni filteri (poznati i kao prirodni ili fizički filteri) se smatraju sigurnijima i efikasnijima.

Prirodni filteri kreiraju fizičku barijeru pa djeluju od nanošenja jer njihovo djelovanje nema veze s kemijskim reakcijama i djeluju dok god su na koži (tako da će možda biti potrebno i manje nanošenja tokom dana u usporedbi s kemijskim filterima). 

MÁDARA SPF proizvodi NE SADRŽE kemijske UV filtere koji se često smatraju potencijalnim uzročnicima endokrinih poremećaja, štetne konzervanse, sintetičke mirise i bojila. Unatoč tome, klize po koži i ne ostavljaju bijele tragove. 

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Web Shop   Web Shop Izrada