Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
ZOYA LAKOVI - SIGURNI LAKOVI ZA NOKTE

ZOYA LAKOVI - SIGURNI LAKOVI ZA NOKTE

26. 06. 2023.

Zdravlje nam svima treba biti na prvom mjestu, a naročito prilikom korištenja kozmetičkih proizvoda. Iz tog razloga posebnu pažnju treba pridati odabiru laka za nokte koji će biti siguran za upotrebu. 

Sigurni lakovi za nokte su oni koji su formulirani bez štetnih sastojaka koji mogu negativno utjecati na zdravlje noktiju i cjelokupno zdravlje korisnika. Posebnu pažnju odabiru laka za nokte pridaju trudnice i dojilje. 

Ovdje su neki čimbenici koji čine lakove za nokte sigurnima:

  • Bez štetnih kemikalija: Sigurni lakovi za nokte izbjegavaju štetne kemikalije poput formaldehida, toluena, dibutil ftalata (DBP), kamfora, parabena i drugih sastojaka koji mogu izazvati iritacije, alergijske reakcije ili dugoročne zdravstvene probleme.
  • Bez toksičnih mirisa: Sigurni lakovi za nokte su formulirani tako da imaju manje ili gotovo nikakav oštar miris. To je važno jer oštri mirisi mogu biti znak prisutnosti jakih kemikalija koje mogu biti štetne za vaše zdravlje.
  • Bez formaldehida, toluena i DBP-a: Ove tri kemikalije su često povezane s negativnim učincima na zdravlje. Formaldehid može izazvati iritaciju očiju, nosa i grla, toluen može izazvati neurološke probleme, dok se DBP povezuje s hormonskim poremećajima. Sigurni lakovi za nokte izbjegavaju ove sastojke.
  • Dermatološki testirani: Sigurni lakovi za nokte su dermatološki testirani kako bi se osiguralo da ne izazivaju alergijske reakcije ili iritacije na koži. To je važno, posebno za ljude s osjetljivom kožom.

Kada birate lakove za nokte, preporučuje se da pročitate etiketu ili opis proizvoda kako biste provjerili jesu li sigurni i bez štetnih sastojaka. Brendovi poput Zoye nude sigurne lakove za nokte koji udovoljavaju ovim kriterijima i pružaju kvalitetnu manikuru bez ugrožavanja zdravlja.
Zoya je priznata marka lakova za nokte koja je osvojila srca mnogih ljubitelja manikura diljem svijeta. S bogatom paletom boja, visokom kvalitetom i sigurnom formulom, Zoya lakovi za nokte postali su prvi izbor mnogih profesionalnih manikurista i ljubitelja ljepote.
Ono što izdvaja Zoya lakove za nokte od drugih brendova jest njihova "10-Free" formula. To znači da lakovi ne sadrže neku od deset štetnih kemikalija koje se često nalaze u drugim lakovima za nokte. Zoya se ponosi time što njihovi proizvodi ne sadrže formaldehid, toluen, dibutil ftalat (DBP), formaldehidnu smolu, kamfor, parabene, ksilen, etil tosilamid, triphenyl fosfat (TPHP) i fenoksietanol. Ova sigurna formula čini Zoya lakove pogodnima za osobe s osjetljivim noktima, trudnice i dojilje i one koji preferiraju prirodne i zdrave proizvode.
Još jedna stvar koja čini Zoya lakove za nokte posebnima jest njihova izvanredna trajnost i otpornost na ljuštenje: uz korištenje Zoya Color Lock seta, Zoya omogućava trajnost do 14 dana. 
Osim izvrsne formule, Zoya također nudi široki spektar boja koje će zadovoljiti svaki ukus i stil. Bez obzira preferirate li klasične nijanse crvene, nježne pastelne boje ili živopisne moderne tonove, Zoya ima sve što vam je potrebno. Njihovi lakovi za nokte dolaze u različitim finishima, uključujući kremaste, metalik, glitter i mat.
Osim što su visokokvalitetni, Zoya lakovi su također veganski i cruelty-free proizvodi. To znači da nisu testirani na životinjama i da ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla. Ako vam je važno podržavati etičke i održive brendove, Zoya će vam pružiti mogućnost da istovremeno uživate u prekrasnom izgledu noktiju i podržite pravednu praksu.

Isto tako, Zoya lakovi za nokte su halal i vodopropusni pa su izvrstan odabir ukoliko tražite takav lak za nokte. 

Pogledajte kompletnu ponudu na našem webshopu

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Internet Shop   Otvaranje Web Shopa