Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
NOVO: NORA BODE OxyJet LEO aparat

NOVO: NORA BODE OxyJet LEO aparat

25. 10. 2021.

Otkrijte OxyJet Leo, aparat koji proizvodi 95% čisti medicinski kisik te ima 7 nastavaka koja imaju dodatna djelovanja. 

Kisikom bogat zrak doista čini čuda za cijeli organizam i kožu. Nedostatak kisika uzrokuje naglo starenje naše kože i to je razlog zašto zvijezde poput Madonne, Jennifer Aniston i Brad Pitta koriste OxyJet aparat

Proizvodi 2,0 L kisika u minuti i u kombinaciji s 2,2 bara u roku 60 sekundi aktivne sastojke i kisik dovodi do bazalne membrane. 
Pomoću impulsne injekcije kisik se pod točno definiranim tlakom ubrizgava u kožu gdje nježno, sigurno i učinkovito ostvaruje svoje regenerativno djelovanje.

Visokoučinkoviti tretmani lica postižu izvrsne rezultate u sprečavanju nastanka bora, atrofične kože, pojave pigmentacije, akni i nečiste kože, kao i kod ožiljaka i strija. Potpuno bezbolan tretman koji je znanstveno potvrdio njemački Fraunhofer Institut za biomedicinsku tehnologiju.

Nora Bode je obiteljska njemačka firma koja postoji od 1994.godine. Proizvodi za njegu su kozmetološki, veganski, bez parabena,silikona, boja, mirisa, PEG, PPG-a.

Aparat je HAND MADE, proizvedeno u  Njemačkoj, od proizvoda do svakog dijela na aparatu.

Ovaj aparat ima 7 nastavaka i djelovanja:

OXYclear: Svaki tretman započinje s dubinskim čišćenjem. Čisti kisik u kombinaciji s LED svjetlom, enzimima i ureom koji čiste pore, odumrle stanice I nečistoće s lica. 

OXYjet: injektiranje aktivnih koncentriranih sastojaka bez igle. 

Oxytone: 2 vrste masažera na raspolaganju; vibracijska i rotirajuća dubinska masaža u kombinaciji s kisikom i led svjetlom koja djeluje drenažno, učvršćuje, stimulira mišićno tkivo i proizvodnju kolagena te vitalizira kožu.

CRYO2: Hlađenjem protiv umorne kože. U kombinaciji s kisikom i aktivnim sastojcima ampula umiruje kožu, vitalizira, zaglađuje i daje koži svježi roskasti ten. Rashlađuje površinu kože s 34C na 10C. 

OXyspray: Prva pomoć kod osjetljive, reaktivne kože. Aplikacijom čistog medicinskog kisika i ampula koža je umirena te se ubrzava proces zacjeljivanja i obnove. 

OXYdiamond: Dijamantna mikrodermoabrazija koja uklanja nečistoće, čisti pore, odumrle stanice I fine linije u kombinaciji s kisikom za zdrav I prirodan sjaj kože.

OXYaroma/inhalacija: Inhalacija čistim medicinskim kisikom za  sve one koji se osjećaju umorno, pod stresom su, žive u zagađenim gradovima, nedovoljno spavaju… Redovito udisanje kisika osigurava da se stanice cijelog tijela ponovno bolje opskrbe energijom. Osnažuje imunosistem organizma, revitalizira um,dušu I tijelo, opušta, poboljšava koncentraciju….

Želite raditi s OxyJet aparatom s kisikom u svom salonu? Kontaktirajte nas!

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Online Trgovina   Internet prodaja