Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
Nova visoko aktivna njega za uklanjanje mrtvih stanica čak i osjetljive kože

Nova visoko aktivna njega za uklanjanje mrtvih stanica čak i osjetljive kože

29. 05. 2024.

PHA kiselina sve više postaje prvi izbor za osobe s osjetljivom kožom zbog svoje snažne učinkovitosti bez izazivanja nelagode ili iritacije.

„Radiance PHA piling za lice“ je snažan 2-minutni piling lica koji pruža trostruko djelovanje i trenutne rezultate koji ne narušavaju prirodnu barijeru kože.

Proizvod je veganskog porijekla, s potpuno prirodno dobivenim mirisom, s 97% sastojaka prirodnog porijekla, pogodan za osjetljivu kožu i kožu sklonu ekcemima, te za trudnice i dojilje.

Trostruki piling sadržava:

  • prirodno dobivenu polihidroksilnu kiselinu, ili PHA kiselinu, koja pomaže u obnovi površine kože i poboljšanju teksture kože,
  • enzim nara koji pridonosi svijetlijoj i ujednačenijoj koži,
  • nar u prahu koji nježno uklanja mrtve stanice čineći kožu mekšom.

REN Radiance PHA piling za liceREN Radiance PHA piling za lice

PHA kiselina

Glukonska kiselina je dio PHA obitelji (polihidroksilne kiseline), nježnija alternativa AHA kiseline. PHA djeluje isključivo na površini kože (ne kao AHA ili BHA kiseline koje prodiru u kožu) za nježno uklanjanje mrtvih stanica kože otapanjem veze koja povezuje stanice i tako potiče prirodnu obnovu stanica kože za poboljšani tonus i teksturu kože.

Enzim nara

Nar sadrži proteolitičke enzime koji pomažu u razgradnji i probavi stanica nakupljenih na površini kože za nježan,ali učinkovit piling, s usporedivom učinkovitošću kao glikolna kiselina (AHA). Ekstrakt također sadrži umirujuću klorogensku kiselinu.

Nar u prahu

Prah od nara je nježan mehanički piling koji uklanja mrtve stanice kože, što rezultira mekšom kožom. Čestice omogućuju mehanički piling površine kože.

Naš savjet za primjenu:

Nanesite na vlažno lice i nježno umasirajte kružnim pokretima. Ostavite da djeluje do 2 minute. Temeljito isperite toplom vodom.

Koristite 2-3 puta tjedno.

Ne preporučamo korištenje drugih pilinga u isto vrijeme, ali svakako možete koristiti druge u tjednoj rutini.

Potražite REN proizvode za njegu kože OVDJE.

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Web Trgovina   Internet prodaja