Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
KAKO SMANJITI VIDLJIVOST CELULITA

KAKO SMANJITI VIDLJIVOST CELULITA

13. 06. 2023.

Ljeto se približava, a s njim i kupaći kostimi, hlačice i haljine no muči vas celulit koji tvrdoglavo opstaje na vašim bedrima, stražnjici i bokovima? Želite li da je manje vidljiv, a koža čvršća? 

Želite li saznati korisne savjete koji će vam pomoći u njezi narančine kože, čitajte dalje.

Zašto celulit uopće nastaje? Celulit nastaje kada potkožno masno tkivo probije vezivno tkivo, zbog čega koža izgleda neravnomjerno kvrgavo. Iako je to sasvim normalno i prirodno, mnoge žene žele smanjiti pojavu celulita na svom tijelu. Srećom, uz nekoliko koraka možete njegovati svoje tijelo te smanjiti pojavu celulita. :)

  • Hidratacija: Pijenje dovoljno vode ključno je za zdravu kožu i može pomoći u smanjenju pojave celulita. Pokušajte piti najmanje osam čaša vode dnevno kako bi vaša koža bila hidrirana i zdrava.
  • Redovito vježbajte: Redovita tjelovježba može poboljšati cirkulaciju i zategnuti mišiće, što može smanjiti pojavu celulita i učvrstiti kožu. Pokušajte uključiti kardio vježbe i vježbe za jačanje mišića u svoju rutinu vježbanja jer će vam to pomoći da ciljate na problematična područja.
  • Suho četkanje: Suho četkanje je tehnika u kojoj koristite čvrstu, prirodnu četku za masiranje kože kružnim pokretima prije tuširanja. To pomaže poboljšati cirkulaciju, ukloniti mrtve stanice i smanjiti pojavu celulita.
  • Masaža: Masaža je još jedna metoda koja pomaže poboljšati cirkulaciju krvi i omekšati izgled narančine kore. Čvrstim, kružnim pokretima masirajte problematična područja nekoliko minuta dnevno.
  • Jedite zdravo: zdrava i uravnotežena prehrana može poboljšati zdravlje kože i smanjiti pojavu celulita. Usredotočite se na prehranu bogatu voćem, povrćem, cjelovitim žitaricama i proteinima, a izbjegavajte prerađenu hranu i pretjerane količine šećera i soli.
  • Korištenje kozmetičkih proizvoda protiv celulita: Postoji nekoliko tipova proizvoda protiv celulita poput krema, ulja i seruma koji smanjuju izgled narančine kore. Potražite proizvode koji sadrže kofein, antioksidanse, kolagen, hijaluronsku kiselinu, aminofilin i ekstrakte morskih algi ili druge sastojke za koje se zna da smanjuju pojavu celulita, a istovremeno učvršćuju kožu.

Preporučujemo sljedeće proizvode:

BODY STRATEGIST D-AGE KREMA ZA TIJELO 

Krema za tijelo nježnog mirisa s djelovanjem učvršćivanja, elastičnosti i njege. Formulirano s organskim tamanu uljem i bosvelijskom kiselinom, preporučuje se kod gubitka tonusa i čvrstoće.

ELEMIS DETOX ČETKA ZA MASAŽU

Četka za tijelo koja ljušti i uklanja suhe stanice kože s prirodnim vlaknima kaktusa za meku i glatku kožu. Napravite piling, zagladite i tonirajte s ovom holističkom četkom za tijelo. Svakodnevno suho četkanje je prirodan način za povećanje cirkulacije, podržavanje zdravog metabolizma, uklanjanje mrtvih stanica kože i pomoć prirodnom procesu detoksikacije tijela. Savršene za djelovanje protiv celulita, uraslih dlačica i suhe kože, čiste prirodne dlake kaktusa poboljšavaju teksturu i tonus kože, za mekši, glatkiji osjećaj od glave do pete.

THALGO KREMA ZA KOREKCIJU SVIH TIPOVA CELULITA

Za sve koji žele korigirati formirani celulit, neovisno o kojem tipu celulita se radi. U srcu formule su OXY active kompleks koji djeluje na smanjenje masnih stanica te ekastrakt crvene alge i sjemenki sandalovine koji reguliraju zadržavanje vode, dreniraju i poboljšavaju cirkulaciju. Odličan proizvod za korištenje kroz program za mršavljenje. Namijenjeno za bedra, bokove i stražnjicu. Silueta je poboljšana, celulit je smanjen, a narančina kora je zaglađena.

ELEMIS CELLUTOX ACTIVE BODY OIL

Intenzivno ulje za smanjenje vidljivosti celulita s ekstraktom borovice. Ulje se nanosi lokalno na kritične dijelove tijela, najbolji učinci se postižu u kombinaciji s masažom.

Unatoč svim savjetima, važno je znati da je celulit potpuno normalan i da ga ima većina žena. Ne opterećujte se previše i slijedite gore navedene savjete jer vam mogu pomoći u brizi o svom tijelu. Ne zaboravite biti strpljivi i dosljedni u svojim nastojanjima jer može proći neko vrijeme da se vide rezultati.

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Web Trgovina   Izrada Web trgovina