Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
CIREPIL by PERRON RIGOT TATTOO VOSAK U GRANULAMA

CIREPIL by PERRON RIGOT TATTOO VOSAK U GRANULAMA

05. 03. 2021.

Depilacija osoba s tetovažama nije novost, ali Cirépil by Perron Rigot Tattoo vosak jest!

Kao kozmetičari, vjerojatno ste proveli neko vrijeme gledajući YouTube i Instagram video zapise o depilaciji. Miješanje i nanošenje voska je poučno i zabavno. Vjerojatno ste vidjeli barem jedan od tisuća videozapisa o depiliranju osoba s tetovažama. 
Patentirana formula je dizajnirana za depilaciju osoba s tetovažama. Ako već depilirate osobe s tetovažama, zašto ne biste imali vosak posebno dizajniran, patentiran i dermatološki testiran kao specijalizirani vosak za tetovaže. Ako ne depilirate tetovaže voskom, vrijeme je za početak! Depiliranjem ćete osvježiti izgled tetovaže pa Tattoo vosak učinkovito djeluje na osvježavanje tetovaža, uklanjanje dlaka ili oboje!

Zašto depilacija tetovaža? 
Kako biste osvježili izgled tetovaže kako bi izgledala kao nedugo nakon tetoviranja. Mrtva se koža nakuplja na epidermi stvarajući umoran izgled kože pa tetovaža izgleda isprano.  Piling i hidratacija neophodni su ne samo za zdravlje kože već i za izgled tetovaže. Neki ljudi čak i briju tetovaže kako bi postigli onaj svježi izgled, ali to baš i nije idealno rješenje. Brijanje ubrzava rast dlačica i čini ih oštrijima i debljima.

Tattoo vosak je vosak u granulama koji se koristi bez trakica. Cruelty free je, kao i svi Perron Rigot proizvodi. Neće svaki vosak uljepšati tetovaže – formula mora biti eksfolirajuća i hidratantna, a opet nježna prema koži s tetovažama. Kokosovo ulje čini ga hidratantnim, a također pomaže u laganom i lakom postupku nanošenja. Tattoo vosak se može koristiti na svim dijelovima tijela i svim tipovima kože, neovisno ima li klijent tetovaže ili ne. Suši se odmah nakon nanošenja i uklonit će svaku dlačicu te oživjeti tetovaže. Važno je napomenuti da se koža s tetovažama ne depilira dok ne zacijeli. 

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Web Shop   Otvorite Web Shop