Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
NOVO: DECLÉOR ROSEMARY OFFICINALIS LINIJA

NOVO: DECLÉOR ROSEMARY OFFICINALIS LINIJA

28. 10. 2020.

Problemi s kožom ne zahvaćaju samo osobe s mladom ili masnom kožom. Kako bi se borili protiv svih nedostataka kože, Decléor predstavlja ROSEMARY OFFICINALIS liniju: šest proizvoda koji se učinkovito bore protiv nedostataka.

ROSEMARY OFFICINALIS proizvodi osmišljeni su tako da pašu svakome, kako bi lako stvorili novu rutinu ili dodali par proizvoda u svoju već postojeću rutinu.
ROSEMARY OFFICINALIS nudi više nego samo klinički dokazanu učinkovitost protiv nepravilnosti nego i borbu protiv sjajne kože, proširene pore, mitesere i akne, a koža ostaje blistava. 

Osim novog tretmana, u ponudi je i 6 maloprodajnih proizvoda:
ROSEMARY GEL ZA ČIŠĆENJE LICA S CRNOM GLINOM - protiv nepravilnosti na koži sadrži 98% sastojaka prirodnog porijekla. Moćno esencijalno ulje ružmarina, crna glina i salicilna kiselina smanjuju pojavu nepravilnosti i prištića. Uklanja prljavštine i sebum iz pora, a koža je detoksificirana i blistava.
ROSEMARY AKTIVNA ESENCIJA - s ružmarinom sadrži 99% sastojaka prirodnog porijekla, pročišćavajuće esencijalno ulje ružmarina i salicilnu kiselinu koja otapa masnoću i prljavštinu u porama te tako sprječava stvaranje bakterija koje uzrokuju akne. Uvrštavanje ove esencije u vašu svakodnevnu njegu kože će vam pomoći da ju održavate uravnoteženom, blistavom, ali matiranom. Prikladno za sve tipove kože, uključujući osjetljivu i sklonu aknama.
ROSEMARY CILJANI TRETMAN PROTIV NEPRAVILNOSTI - obogaćen je esencijalnim uljem ružmarina za sprečavanje i saniranje nepravilnosti. Sprječava i smanjuje pojavu mrlja, istovremeno smirujući upalno crvenilo. Kombinira djelotvornost esencijalnih ulja ružmarina protiv nesavršenosti s dodatnim snažnim esencijalnim uljima poput Ylang Ylanga, lavande, kadulje i klinčića za liječenje nesavršenosti. Pogodno za mješovitu do masnu kožu.
ROSEMARY FLUID ZA LICE S BIJELOM GLINOM - može se pohvaliti brzo upijajućom, vodenastom  teksturom, prepunom umirujućih i detoksikacijskih sastojaka za vraćanje ravnoteže i pročišćenje stresne, reaktivne kože. Obogaćen kaolinskom glinom, uklanja odumrle stanice kože i upija nečistoće koje čepe pore te uklanja umoran izgled kože za mekanu, glatku površinu. Pročišćavajuće esencijalno ulje ružmarina i salicilna kiselina (BHA) otapaju masnoće u porama, smanjuje nakupljanje bakterija koje uzrokuju akne i smanjuje višak sebuma te pojavu mitesera i nepravilnosti.
ROSEMARY MASKA S CRNOM GLINOM – ima laganu formulu obogaćenu s 98% sastojaka prirodnog porijekla sadrži moćno esencijalno ulje ružmarina, crnu glinu i salicilnu kiselinu koje smanjuju pojavu nepravilnosti i prištića. Uklanja prljavštine i sebum iz pora, a koža je detoksificirana i blistava.
ROSEMARY NOĆNI BALZAM – ima laganu teksturu koja se brzo upija bez osjećaja masnoće ili ljepljivosti. Idealan je za osobe koje imaju kožu sklonu nepravilnostima jer smanjuje mogućnost pojave novih nepravilnosti, a ostavlja kožu blistavom i pročišćenom. Sa sastojcima 100% prirodnog porijekla.

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Internet Shop   Online prodaja