Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
Kako izabrati idealan serum za svoj tip kože?

Kako izabrati idealan serum za svoj tip kože?

26. 01. 2024.

Serumi su moćan alat u svijetu njege kože, nudeći koncentrirane sastojke koji ciljaju specifične probleme kože. Međutim, s toliko različitih vrsta seruma na tržištu, kako odabrati pravi za vaš tip kože? Ovaj vodič vam pomaže da otkrijete koji serum će najbolje odgovarati vašim potrebama.

 

Serumi za hidrataciju: Idealni za suhu i normalnu kožu 

Suha i normalna koža zahtijevaju dodatnu hidrataciju kako bi ostale meke i elastične. Odaberite serume bogate sastojcima koji intenzivno hidratiziraju i njeguju kožu, osiguravajući joj potrebnu vlagu i očuvanje prirodne ravnoteže.

Preporučeni proizvod:
rr solutions 1

PRO-COLLAGEN ROSE MICRO SERUM 30ML


 

Serumi za kontrolu sebuma: Savršeni za masnu i kombiniranu kožu 

Za masnu i kombiniranu kožu važno je odabrati serume koji pomažu u regulaciji proizvodnje sebuma i smanjenju upala, bez isušivanja kože. Tražite proizvode s učinkovitim sastojcima koji ciljaju na ove specifične probleme kože, održavajući je čistom i uravnoteženom.

- Preporučeni proizvod:
 

SERUM ZA REGULACIJU MASNE KOŽE 30 ML



Anti-age serumi: Idealni za zrelu kožu 

Za borbu protiv znakova starenja, serumi s retinolom ili peptidima mogu biti od velike pomoći. Oni potiču proizvodnju kolagena i poboljšavaju teksturu kože.

- Preporučeni proizvod:

AGE-REPAIR ANTI-AGE SERUM 30 ML

 

 

Serumi za osjetljivu kožu: Nježni i umirujući 

Osjetljiva koža zahtijeva posebnu pažnju i proizvode koji su nježni prema koži. Preporučujemo serume koji su formulirani bez iritantnih sastojaka, kao što su parfemi ili alkohol. Serumi koji sadrže umirujuće ekstrakte algi predstavljaju odličan izbor za osjetljivu kožu. Oni pomažu u smanjenju crvenila i iritacija, pružajući blagu njegu.

- Preporučeni proizvod:

EVERHYDRATE MARINE MOISTURE SERUM ZA LICE 30 ML

 

 

Izbor pravog seruma može transformirati vašu rutinu njege kože. Razmislite o potrebama vaše kože i odaberite serum koji će joj pružiti upravo ono što joj je potrebno. Posjetite našu kolekciju seruma na OVDJE i pronađite savršen serum za sebe.

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Web Trgovina   Internet prodaja