Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
NOVO U PONUDI: Grown Alchemist

NOVO U PONUDI: Grown Alchemist

14. 12. 2022.

Dugoočekivani znanstveno inovativni brend za njegu kože koji dokazano donosi rezultate je stigao na hrvatsko tržište. Sad i sami možete provjeriti zašto ovaj brend vole poznata lica svjetskog showbiznisa.

Grown Alchemist nudi inovativne proizvode za njegu kože, kose i tijela koji predstavljaju novu evoluciju prirodnih i znanstveno utemeljenih formulacija. Tim kozmetičkih kemičara sa sjedištem u Londonu, Parizu i Melbourneu, razvija savršene prirodne formule koje osiguravaju visoku razinu učinkovitosti.

Tvrtka osnovana 2008. u Melbournu od strane dva brata, Jeremy i Keston Mujis, prepoznata je kao inovator u industriji njege kože protiv starenja. Grown Alchemist formule se nalaze u efikasnim, biokompatibilnim proizvodima za njegu kože, kose i tijela koji imaju fokus na obnavljanju stanica kože i zdravlja kože.

Grown Alchemist proizvodi sa svojim inovativnim formulacijama vraćaju funkcije kože da se koža aktivira i obnovi te da koža pokaže svoj puni potencijal.

Grown Alchemist tri faze:

  • OČISTI - Temelj zdrave, sjajne kože je u čišćenju. Koža mora disati, biti uravnotežena i hidratizirana.
  • IZBACI TOKSINE - Eliminacija toksina iz stanica kože obnavlja kožu na svim razinama – djeluje preventivno i popravlja nastalu štetu na koži. U ovoj fazi cilja se kompletna šteta, funkcija, zdravlje i vitalnost kože.
  • AKTIVIRAJ - Sa skoro potpunom efikasnošću Grown Alchemist proizvodi daju koži sve što joj je potrebno da vrati svoju pravu ljepotu.

Njega kože: Grown Alchemist proizvodi rade sinkronizirano, vraćaju funkciju kože i cilj im je da vidljivo transformiraju kožu koristeći sastojke koji su 100% kompatibilni s ljudskim organizmom.

Njega tijela: Naša koža je najveći organ i štiti nas od toksina iz okoliša. Uz to što nas štiti, naša koža također apsorbira sve što nanesemo na nju. Zato Grown Alchemist vjeruje da su prirodni proizvodi najbolji izbor za našu kožu.

Njega kose: Više od 10 godina istraživanja stoji iza Grown Alchemist profesionalne linije za kosu koja predstavlja evoluciju s ciljanim, zdravim formulama. Uz razumijevanje i znanje kako da se poboljša stanje kose na staničnoj razini, s proizvodima se započinje proces u stanicama koji vodi do željenih rezultata.

Grown Alchemist kao brend je prepoznat i od svjetskih zvijezda A kategorije, neke baš obožavaju njihove proizvode, Kim Kardashian kaže da ne može zamisliti da ostane bez nijhovog Detox odstranjivača šminke oko očiju. Također, proizvodi su prepoznati i u samoj industriji pa nije rijetko da dobiju nagradu za najbolji proizvod. Pogledajte neke od takvih proizvoda:

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Web Shop   Izrada Web Shopa