Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
KAKO NAPRAVITI MANIKURU KOD KUĆE

KAKO NAPRAVITI MANIKURU KOD KUĆE

26. 06. 2023.

Ima nešto u njegovanim rukama i lijepoj i elegantnoj manikuri. Ako želite uštedjeti vrijeme i novac, trebat će vam naši osnovni koraci za manikuru koju možete napraviti sami kod kuće.

Za savršenu manikuru potrebni su Vam profesionalni i kvalitetni proizvodi te malo Vašeg vremena! Osim odabira omiljene boje, priprema noktiju i zanoktica je ključna. Stvorite sofisticirani izgled u samo 6 koraka!


1.    KORAK: DOBRO OČISTITE I ODMASTITE NOKTE
Ako su vam nokti nalakirani ili imate masnu ploču nokta, prvi korak pripreme uvijek započnite čišćenjem ploče nokta. Koristite odstranjivač laka za nokte bez acetona kako biste zaštitili nokte od isušivanja. Ne zaboravite: suhi nokti su lomljivi nokti! Nanesite njegujući odstranjivač laka za nokte na vatu i temeljito očistite nokat nježnim pokretima, počevši od zanoktice prema vrhu nokta. Time se sprječava da ostaci laka za nokte dospiju ispod zanoktice. 

ZOYA SKIDAČ LAKA ZA NOKTE 

2. KORAK: OBLIKUJTE NOKTE I UKLONITE VIŠAK KOŽICE I ZANOKTICE
Jeste li znali da je odabir prave turpije za nokte ključan za lijepe, duge i jake nokte? I da gruba turpija oštećuje nokte? Gruba ili metalna turpija oštetit će i rascijepiti vašu ploču nokta, dopuštajući ulazak vode, zraka i prljavštine. Stoga uvijek preporučamo korištenje staklene turpije za nokte koja je nježna prema vašim noktima.

Držite turpiju za nokte labavo i postavite je ispod nokta pod kutom od 45 stupnjeva. Zatim glatkim pokretima isturpijajte nokat u željeni oblik. Uklonite i višak suhe kožice oko nokta koja prekriva ploču nokta. Pomoću Gelish potiskivača zanoktica nježno odmaknite kožicu od nokta, ali nemojte je previše gurati jer možete oštetiti ploču nokta u samom korijenu ili potrgati kožicu.

0502447_1.jpg

SPOON PUSHER&CUTICLE REMOVER - 2 U 1

3. KORAK: NANOS PODLAKA (BAZE)

Nikada ne zaboravite nanijeti kvalitetnu bazu! Podlak sprječava da lak oboji nokte i da pigmenti iz laka pređu u ploču nokta. Nekorištenje baze s vremenom može dovesti do promjene boje noktiju koji postaju žućkasti. Naše najpopularnije podloge su:

0501940_1.jpg

MORGAN TAYLOR - 15 ML REACT BAZNI LAK

0501319_1.jpg

ZOYA BAZNI LAK ZA NOKTE

0501990_1.jpg

MORGAN TAYLOR - STICK WITH IT PODLAK

4. KORAK: NALAKIRAJTE NOKTE U 3 POTEZA
Odaberite svoju omiljenu boju za manikuru. Počnite lakirati nokte od sredine, jednim potezom kista. Zatim pažljivo premažite bočnu stranu nokta, pazeći da ne obojite kožicu. Vaš prvi nanos boje spreman je u 3 poteza kistom. Pustite da se prvi sloj boje temeljito osuši, a preporučamo nanošenje drugog sloja za optimalno prekrivanje.

5. KORAK: NANOS NADLAKA

Sigurno želite dugo uživati u savršenoj manikuri. Zato nikako ne smijete zaboraviti nanijeti nadlak. Nadlak štiti vaš lak za nokte od ljuštenja i drugih mehaničkih oštećenja i dodaje sjajni završetak za dugotrajnu manikuru! Naši najpopularniji nadlakovi su:

0501645_1.jpg

ZOYA ZAVRŠNI MAT LAK ZA NOKTE

0501320_1.jpg

ZOYA ZAVRŠNI SJAJ ZA NOKTE

0501883_1.jpg

MORGAN TAYLOR - NEED FOR SPEED TOP COAT ZA BRZO SUŠENJE

0501932_1.jpg

MORGAN TAYLOR - MAKE IT LAST NADLAK ZA DUGOTRAJNU MANIKURU

6. ZAVRŠNA NJEGA RUKU I KOŽICE
Za održavanje ruku, noktiju i zanoktica u dobrom stanju potrebno vam je regenerativno ulje za njegu zanoktica i hidratantna krema za ruke. Svaku manikuru prvo završite nanošenjem ulja za zanoktice koje nanesite i nježno umasirajte. Zatim nastavite s nanošenjem hidratantne kreme za ruke koja će vaše ruke intenzivno hidratizirati i njegovati. Preporučujemo:

0502556_1.jpg

NOURISH CUTICLE OIL - ULJE ZA NJEGU KUTIKULE

0111153_2.jpg

GROWN ALCHEMIST INTENZIVNA KREMA ZA RUKE S PERZIJSKOM RUŽOM I EKSTRAKTOM ARGANA 

0111242_1.jpg

MADARA DEEP COMFORT KREMA ZA RUKE


Ako imate pravi pribor, alate i proizvode te koristite prave tehnike, sigurno možete napraviti prekrasnu klasičnu manikuru. Naravno, profesionalna manikura ima svoje prednosti i treba si nekad i tako ugoditi 😏

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Online Trgovina   Web Shop Izrada