Posjetite stranicu  RR SOLUTIONS KUTAK ZA PROFESIONALCE
Zadnje pretraživano
CIREPIL by PERRON RIGOT

CIREPIL by PERRON RIGOT

18. 08. 2020.

VIŠE OD DEPILACIJE, TO JE TRETMAN LJEPOTE

Cirépil by Perron Rigot je vodeći brand luksuznih voskova koji upotrebljavaju beauty profesionalci u kozmetičkim salonima diljem svijeta.  

Cirépil proizvodi su proizvedeni u Francuskoj gdje je depilacija voskom i započela. Rad sa Cirépil voskovima ne znači samo zadovoljstvo i vjernost postojećih klijenata nego i privlačenje novih klijenata visokokvalitetnim depilacijama koje se izdvajaju u moru ponuda.

Temelji uspjeha Cirépil by Perron Rigot:

- Efikasno odstranjivanje dlačica već od prvog pokušaja zahvaljujući formuli koja savršeno obuhvaća dlačicu.
-Ugodnija depilacija zahvaljujući Cirépil protokolu depilacije.
-Široka paleta različitih tekstura koje su jednostavne za upotrebu u tankom sloju tako da se koristi manja količina proizvoda.
-Proizvodi za sva područja i sve tipove kože, čak i za najosjetljiviju kožu.

 

Cirépil by Perron Rigot nudi liniju voskova za korištenje s ili bez trakica te velik izbor tekstura, mirisa i specifičnih proizvoda (hipoalergeni, hidratantni, prirodni, itd.) kako bi osigurali zadovoljenje potreba svih vaših klijenata.

Proizvodi Cirépil su poznati po svojoj iznimnoj kvaliteti. Naši voskovi se koriste pri niskim temperaturama. Prikladni su za sve tipove kože i mogu se koristiti na svim područjima lica i tijela. Naše formule sadrže samo visokokvalitetne sastojke odabrane nakon detaljnih istraživanja. Ne lijepe se za kožu i savršeno obuhvaćaju dlačice zahvaljujući svojim iznimnim teksturama.

Dlačica je odstranjena iz korijena i bez boli. Cirépil voskovi su pažljivo kreirani kako bi osigurali lako korištenje i garantirali efikasno uklanjanje dlačica iz prvog pokušaja.

Cirépil protokol olakšava depilaciju, čini ju jednostavnijom i bržom i omogućava vam da sugerirate klijentima komplementarne proizvode koje mogu koristiti kod kuće. Voskovi Cirépil by Perron Rigot se nanose u tankom sloju. Samo jedan nanos je dovoljan za 100%-tnu učinkovitost.

Osjećaj ugode, dugotrajnost i izvrsni rezultati koje nude Cirépil proizvodi omogućava vam ne samo da privučete nove klijente nego i da zadržite njihovu vjernost.

 

Zainteresirani ste za rad s brandom Cirépil by Perron Rigot i želite više informacija? Pošaljite nam svoje podatke i poslat ćemo Vam info paket.

NE PROPUSTITE NOVOSTI!

Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.

VSC Pro+ Internet Prodaja   Otvaranje Internet Trgovine