Sothys edukacija će vam omogućiti pogled u filozofiju branda, različite linije proizvoda, intenzivnih tretmana i novosti. Omogućavamo vam teoretske i praktične edukacije te osvježavanje znanja.

Na edukaciji će vam edukatorica predstaviti legendu o samom nastanku imena Sothys, predstaviti povijest branda koji je od početka u obiteljskom vlasništvu, ukratko opisati sve linije proizvoda za njegu kože kod kuće (za lice i tijelo) te predstaviti širok asortiman proizvoda za njegu u salonu. Po želji će vam predstaviti Sothys make up liniju, proizvode za njegu muške kože i liniju za zaštitu od sunca.

Sothys tretmani se temelje na stručnoj dijagnozi koju prije njege postavlja kozmetičar i na temelju koje nudi cjelovit program prilagođen tipu kože klijenta. Sothys je razvio posebnu masažnu tehniku Digi-Esthétique® koja će omogućiti vašim klijentima nezaboravno senzorno iskustvo.

Kako bi klijenti nastavili održavati kod kuće vrhunske rezultate postignute u salonu, predstavit ćemo vam prednosti i specifičnosti svake maloprodajne linije.

Nakon edukacije vam nudimo dodatnu potporu u obliku priručnika s opisanim postupcima njege, video tretmana i stalnu potporu naše edukatorice.

KONTAKT

RR SOLUTIONS d.o.o.

Nova ulica 2a,

10290 Zaprešić

T. +385 1 3358 796

F. +385 1 3358 797

info@rr-solutions.hr

Šaljite nam poruku

© 2020 rrsolutions, Naredil Techax

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle