Priori njega kože je prilagodljiva njega kože namijenjena svim starosnim skupinama, tipovima i stanjima kože. Napredni koncept združuje biotehnologiju koja reagira na kemiju kože, okolinu, prehranu i genetiku.

Naša edukatorica će vam pomoći razumjeti biologiju kože i promjene koje utječu na nju. Pojasnit će vam djelovanje pojedinih sastojaka koji istovremeno eksfoliraju i hidratiziraju kožu (npr. mliječna kiselina) i zašto PRIORI omogućava odabir manjeg broja proizvoda za maksimalni učinak.

Poseban naglasak se stavlja na teorijski dio namijenjen razumijevanju kiselina i Priori kompleksa koji su ključni za razumijevanje djelovanja Priori proizvoda.

Razumijevanjem svega toga ćete biti spremni za praktični dio. Priori ima 4 različite njege koje se među sobom nadograđuju. Uz pomoć naše edukatorice ćete usavršiti nanašanje kiselina, naučiti kako prepoznati ispravne potrebe kože i kako uspješno kombinirati Priori proizvode za najbolje rezultate.

Svjesni smo važnosti vašeg vremena te pravilne primjene proizvoda tako da su Priori edukacije individualne pa ih održavamo u vašem salonu po prethodnom dogovoru. Po završetku edukacije ćemo vam pripremiti skriptu s opisanim ključnim sastojcima i postupcima, a naša edukatorica vam je na raspolaganju za odgovore na sva dodatna pitanja.

KONTAKT

RR SOLUTIONS d.o.o.

Nova ulica 2a,

10290 Zaprešić

T. +385 1 3358 796

F. +385 1 3358 797

info@rr-solutions.hr

Šaljite nam poruku

© 2020 rrsolutions, Naredil Techax

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle