Morgan Taylor je dio tvrtke Hand & Nail Harmony koju je 2009. osnovao Danny Haile. Najnoviji Haileov projekt je upravo Morgan Taylor, linija klasičnih lakova za nokte. Ovaj brand predstavlja novi standard u izradi lakova za nokte i pravi je »crème de la crème« na području lakova.

Jedinstvena paleta boja je kreirana kako bi uklonila sve prepreke u izražavanju bojama. U bogatoj ponudi su dostupne klasične i avangardne nijanse, konzervativne i »otkačene« boje. Inspirirali su ih sjaj bisera, različitog dragog i poludragog kamenja, sjaj zlata i srebra. Svi pigmenti su fino mljeveni i nude nove sjajne, kremaste te transparentne teksture kao nitko do sad.

 

Revolucija Morgan Taylor lakova se vidi u pažnji na detalje: u samoj formuli, kistiću, sastavu i dizajnu bočice.

Morgan Taylor lakovi se nanose jednakomjerno i dugotrajni su, s jedinstvenim profesionalnim završetkom što omogućava patentiran kistić za precizan i ujednačen nanos.

 

Kao lider u industriji lakova, u Hand & Nail Harmony posebnu pažnju obraćaju na formulu koja je bez štetnih sastojaka poput formaldehida, toulena i DBP-a.

Pozivamo vas da isprobate Morgan Taylor lakove.

 

Odaberite boje i postanite dio našeg svijeta. Očekujte vrhunsko iskustvo od početka do kraja.

 

Zainteresirani ste za rad s brandom Morgan Taylor i želite više informacija? Pošaljite nam svoje podatke i poslat ćemo Vam info paket.

  • Facebook

KONTAKT

RR SOLUTIONS d.o.o.

Nova ulica 2a,

10290 Zaprešić

T. +385 1 3358 796

F. +385 1 3358 797

info@rr-solutions.hr

Šaljite nam poruku

© 2020 rrsolutions, Naredil Techax

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle