Depilève je vodeći i najčešće korišteni svjetski profesionalni brand proizvoda za depilaciju. Poznat je kao pionir najnaprednijih tehnika depiliranja. Postrojenje za proizvodnju voskova ima certifikate ISO 9001 i 22716 te tako udovoljava proizvodnju s najvišim standardima kvalitete u skladu s  EU propisima.

Tim za istraživanje i razvoj stalno razvija nove formule za poboljšanje tehnika depiliranja. Cerazyme Rejuvenation je najnovija formula koja je patentirana u cijelom svijetu.

 

Depilève se vodi filozofijom da profesionalni sistemi za depiliranje trebaju sadržavati samo najbolje kozmetičke proizvode koje nudi uz proizvode za depilaciju, za najbolju njegu prije i nakon uklanjanja dlačica.

Depilève u asortimanu ima proizvode za upotrebu prije i poslije depilacije zbog kojih se metoda depilacije razlikuje od ostalih.

 

3G voskovi u filmu sadrže sastojke koji vosak čine konzistentnim i učinkovitim tijekom postupka uklanjanja dlačica. Iz tog razloga ih je dovoljno nanijeti u sloju koji je jednak 2/3 sloja običnog voska. Vosak je izuzetno učinkovit i snažan u odstranjivanju dlačica, a prikladan je i za kraće dlačice.

 

Cerazyme je patentirana inovacija koja sadrži bioaktivne sastojke koji pomlađuju i obnavljaju te bez boli odstranjuju dlačice. To je prvi koncept koji ujedinjuje depilaciju i njegu kože.

 

Depilève je poznati brand koje klijenti sve više traže. Oni znaju da im voskovi, kozmetika i Depilève metode mogu pružiti tretmane bez boli, neovisno o vrsti dlačica.

Jedna od najvažnijih kvaliteta branda

Depilève je širok odabir tehnika i proizvoda za tretmane. U salonu će odabrati tehniku i vosak koji je najprimjereniji vašem tipu kože i dlačica.

 

Zainteresirani ste za rad s brandom Depilève i želite više informacija? Pošaljite nam svoje podatke i poslat ćemo Vam info paket.

  • Facebook

KONTAKT

RR SOLUTIONS d.o.o.

Nova ulica 2a,

10290 Zaprešić

T. +385 1 3358 796

F. +385 1 3358 797

info@rr-solutions.hr

Šaljite nam poruku

© 2020 rrsolutions, Naredil Techax

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle